четвер, 29 серпня 2024 р.

Про курс «Основи дитячого консультування та травматерапії»

 Оголошується набір на навчання «Основи дитячого консультування та травматерапії» на вересень, яке у форматі онлайн буде проводитись:

📆щоп’ятниці 6, 13, 20 та 27 вересня з 10.00 до 18.00 години.

❗Зверніть увагу, що наступний такий курс буде доступний лише у жовтні.

👍🏻Ці заняття будуть проводитись дитячими кризовими терапевтами, які мають значний досвід роботи у сфері ігрової та піскової терапії. Викладачі будуть проводити навчання за американськими стандартами.

🫶Курс «Основи дитячого консультування та травматерапії»  відкритий для всіх, хто надає психологічну допомогу дітям в умовах війни: психологи, психіатри, волонтери, шкільні психологи, педагоги, медичні сестри, педіатри, працівники дитячих будинків, соціальні працівники та батьки, які бажають навчитись надавати першу психологічну допомогу дітям та підліткам.

Цей курс не вимагає спеціальної освіти.

☝🏻Нагадаємо, що вчителі, які пройдуть «Основи дитячого консультування та травматерапії», можуть отримати сертифікат, який вони можуть використати для підвищення кваліфікації. Курс оцінюється в 32 години - 1 ЄКТС. Навчання організоване Міжнародним інститутом післядипломної освіти у співпраці з Асоціацією психологічного консультування та травматерапії.

❗Зауважте, що сертифікат про проходження курсу з відомостями про 30 годин (один кредит ЕCTS) видається у разі оплати понад 1000 грн.

Курс допоможе учасникам розуміти, як працювати з дитячим горем та гострими стресовими реакціями дитини на військові події, вміти стабілізувати психічний стан дитини та набути практичних та корисних вправ для роботи з дітьми в «польових умовах».  Такий курс є корисним для тих, хто вже має базові знання у сфері психології та бажає поглибити свої знання щодо роботи з дітьми, які пережили травматичні події. Як говорити з дітьми про війну, втрату близьких та інші важкі теми.

У межах дисципліни учасники отримають наступні знання:

1. Огляд дитячої травми.

2. Техніки роботи з дітьми в «Польових умовах».

3. Терапія дитячого горювання. Робота з тимчасово переміщеними родинами.

4. Навчання протоколу стабілізації.

Надамо вам усі необхідні інтервенції для того, щоб працювати з дітьми та батьками на цьому етапі війни.

💻Найчастіше люди питають про запис курсу, ми переконані, що цей курс має відбуватись наживо, у діалозі. Він спеціально розроблений для широкого кола слухачів, це навчання додатково виступає і як своєрідна група підтримки для учасників. Ми свідомо не переходимо на розсилку записаних відео, навчання відбувається онлайн, проте наживо. Якщо вирішуєте пройти таке навчання - врахуйте, що особиста присутність - це обов’язкова вимога.

Вартість курсу у мирний час 6000 грн, у воєнний час будемо вдячні за будь-яку прийнятну для вас суму.

В співпраці з Українським інститутом травматерапії :

РЕКВІЗИТИ для оплати:

Одержувач: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ТРАВМАТЕРАПІЇ»

Код Одержувача: 45655291

Банк Одержувача :АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО: 300528

Рахунок № UA793005280000026009000043402

Призначення платежу: П.І.Б. Оплата надання освітніх послуг.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cdB4wT6L2zXfjAjYA

Зверніть увагу: електронний варіант квитанції потрібно завантажити у реєстраційній формі в гугл-анкеті.


Немає коментарів:

Дописати коментар