четвер, 29 серпня 2024 р.

Про курс «Основи дитячого консультування та травматерапії»

 Оголошується набір на навчання «Основи дитячого консультування та травматерапії» на вересень, яке у форматі онлайн буде проводитись:

📆щоп’ятниці 6, 13, 20 та 27 вересня з 10.00 до 18.00 години.

❗Зверніть увагу, що наступний такий курс буде доступний лише у жовтні.

👍🏻Ці заняття будуть проводитись дитячими кризовими терапевтами, які мають значний досвід роботи у сфері ігрової та піскової терапії. Викладачі будуть проводити навчання за американськими стандартами.

🫶Курс «Основи дитячого консультування та травматерапії»  відкритий для всіх, хто надає психологічну допомогу дітям в умовах війни: психологи, психіатри, волонтери, шкільні психологи, педагоги, медичні сестри, педіатри, працівники дитячих будинків, соціальні працівники та батьки, які бажають навчитись надавати першу психологічну допомогу дітям та підліткам.

Цей курс не вимагає спеціальної освіти.

☝🏻Нагадаємо, що вчителі, які пройдуть «Основи дитячого консультування та травматерапії», можуть отримати сертифікат, який вони можуть використати для підвищення кваліфікації. Курс оцінюється в 32 години - 1 ЄКТС. Навчання організоване Міжнародним інститутом післядипломної освіти у співпраці з Асоціацією психологічного консультування та травматерапії.

❗Зауважте, що сертифікат про проходження курсу з відомостями про 30 годин (один кредит ЕCTS) видається у разі оплати понад 1000 грн.

Курс допоможе учасникам розуміти, як працювати з дитячим горем та гострими стресовими реакціями дитини на військові події, вміти стабілізувати психічний стан дитини та набути практичних та корисних вправ для роботи з дітьми в «польових умовах».  Такий курс є корисним для тих, хто вже має базові знання у сфері психології та бажає поглибити свої знання щодо роботи з дітьми, які пережили травматичні події. Як говорити з дітьми про війну, втрату близьких та інші важкі теми.

У межах дисципліни учасники отримають наступні знання:

1. Огляд дитячої травми.

2. Техніки роботи з дітьми в «Польових умовах».

3. Терапія дитячого горювання. Робота з тимчасово переміщеними родинами.

4. Навчання протоколу стабілізації.

Надамо вам усі необхідні інтервенції для того, щоб працювати з дітьми та батьками на цьому етапі війни.

💻Найчастіше люди питають про запис курсу, ми переконані, що цей курс має відбуватись наживо, у діалозі. Він спеціально розроблений для широкого кола слухачів, це навчання додатково виступає і як своєрідна група підтримки для учасників. Ми свідомо не переходимо на розсилку записаних відео, навчання відбувається онлайн, проте наживо. Якщо вирішуєте пройти таке навчання - врахуйте, що особиста присутність - це обов’язкова вимога.

Вартість курсу у мирний час 6000 грн, у воєнний час будемо вдячні за будь-яку прийнятну для вас суму.

В співпраці з Українським інститутом травматерапії :

РЕКВІЗИТИ для оплати:

Одержувач: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ТРАВМАТЕРАПІЇ»

Код Одержувача: 45655291

Банк Одержувача :АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО: 300528

Рахунок № UA793005280000026009000043402

Призначення платежу: П.І.Б. Оплата надання освітніх послуг.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cdB4wT6L2zXfjAjYA

Зверніть увагу: електронний варіант квитанції потрібно завантажити у реєстраційній формі в гугл-анкеті.


пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

ШІ для вчителів: відгуки про курс Сергія Пойди

Сучасна освіта не стоїть на місці. Нові технології відкривають перед педагогами безмежні можливості для креативного та ефективного навчання. Одним із таких інструментів є генеративний штучний інтелект.

🚀Курс «Генеративний штучний інтелект для вчителя», тренера Академії цифрового розвитку Сергія Пойди, став справжнім відкриттям для багатьох педагогів. Учасники курсу отримали не тільки теоретичні знання, але й практичні навички роботи з різноманітними інструментами ШІ.

«Я була приємно здивована, наскільки простими та ефективними можуть бути інструменти ШІ. Тепер я можу створювати яскраві презентації, цікаві завдання та навіть персоналізувати навчання для кожного учня», – ділиться своїми враженнями одна з учасниць курсу.

✍️Що кажуть учасники:

✅«Курс допоміг мені по-новому поглянути на свою роботу. Тепер я можу автоматизувати рутинні завдання і приділити більше уваги творчій частині педагогічної діяльності.»

✅«Мені сподобалося, що курс був дуже практичним. Ми не просто слухали лекції, а й виконували різноманітні завдання, створюючи власні матеріали за допомогою ШІ.»

✅«Сергій Пойда – чудовий тренер! Він дуже доступно пояснює складні речі й завжди готовий допомогти.»

✅«Мене вразила атмосфера курсу та підтримка тренера. Завдяки цьому я відчула себе впевненіше у своїх силах.»

✅«З цього курсу запам'яталося: створення конспектів, планів уроку, плану презентацій. Вразило: якість генерації зображень та анімацій, кількість областей, де можна застосовувати штучний інтелект в роботі викладача. Обов'язково буду використовувати: інструменти для створення презентацій, генерації мелодій, chatGPT, UDream_bot.»

✅«Я у захваті від курсу! Скористалася знижкою за ранню оплату, але якби й заплатила повну ціну — то це того варто! Все дуже чітко, стисло, цікаво, з практичним застосуванням!»

✅«Курс з вивчення генеративного штучного інтелекту у професійній діяльності вчителя залишив позитивне враження. Він надав структуровану інформацію та практичні інструменти, які мають потенціал для ефективного впровадження в освітній процес.»

✅«Все дуже сподобалось! Корисні ресурси, гарне пояснення. Щиро дякую Вам за Вашу роботу!»

👩‍🎓Позитивні відгуки учасників є найкращою нагородою для команди тренерів Академії цифрового розвитку. Вони мотивують нас створювати нові курси та розвивати напрямок використання ШІ в освіті.

Слідкуйте за анонсами АЦР, щоб не пропустити нові цікаві курси та можливості для професійного розвитку -  https://bit.ly/3Mul6ok
 

середа, 21 серпня 2024 р.

Вітаємо в команді тренерів Академії цифрового розвитку!

Команда тренерів Академії цифрового розвитку постійно зростає!

🎉Раді представити нового члена нашої команди !

🌟Світлана Гутнєва, сертифікований тренер Google for Education, регіональна тренерка Національної програми «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання», увійшла до ТОП-50 учителів національної премії Global Teacher Prize Ukraine-2018, організаторка міської Школи цифрової педагогіки для освітян, супервізорка початкової школи, активна учасниця міжнародної програми eTwinning.

🎉Вітаємо в команді!

🚀Разом ми створюємо нові можливості для розвитку цифрових компетентностей.

Сайт Академії цифрового розвитку - https://www.digitalacademy.in.ua


середа, 14 серпня 2024 р.

Вебінар «Litmaps : як заповнити прогалини в Literature Review за допомогою ШІ»

Відкрийте новий вимір у наукових дослідженнях! 

Запрошуємо вас на вебінар «Litmaps: Як заповнити прогалини в Literature Review за допомогою ШІ» (тренерка АЦР, Світлана Чуканова).

У світі наукових досліджень, що постійно змінюється, важливо залишатися на вістрі технологічного прогресу. Наш вебінар допоможе вам відкрити нові горизонти у вашій науковій роботі та надасть інструменти, необхідні для досягнення успіху.

Що вас чекає?

📝 Інноваційні методи досліджень: Дізнайтеся, як використовувати штучний інтелект для оптимізації процесу написання огляду літератури.

🚀Ефективні стратегії: Отримайте практичні поради щодо використання Litmaps для аналізу великих обсягів наукових даних.

📌Нові можливості: Відкрийте для себе інструменти, які допоможуть виявити непомітні раніше зв'язки між дослідженнями.

🤝Інтерактивне навчання: Поставте питання спікеру у реальному часі та отримайте миттєві відповіді.

Вебінар буде цікавий дослідникам, які хочуть навчитися аналізувати наукові публікації в межах своєї галузі; аспірантам, які хочуть окреслити перспективні теми для своїх досліджень; бібліотекарям, які хочуть бути в курсі останніх тенденцій в роботі з науковими публікаціями; студентам старших курсів, які проводять дослідницькі проєкти.

🔔Долучайтеся до нашої зустрічі 27 серпня 2024 р. о 10:00. Не переймайтесь, якщо не зможете відвідати цю онлайн подію — переглянувши запис кожен зможе отримати сертифікат на 2 академічні години про успішне навчання, склавши підсумковий тест на сайті події.та виконавши умови отримання сертифіката

Участь без отримання сертифіката — безоплатна за умови попередньої реєстрації. 

Участь з отриманням сертифіката - 200 грн

Сайт супроводу заходу.

Реєструйтеся зараз!

Не пропустіть цю можливість!

 

пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

Відкриті вебінари Академії цифрового розвитку

☀️Літо в розпалі, а ми готуємо вас до нового навчального року!
🚀Хочете освоїти нові цифрові інструменти та зробити свої уроки ще цікавішими?


Відкриті вебінари від Академії цифрового розвитку:


Гнучкий графік: Навчайтеся в будь-який зручний час, Вебінари завжди доступні для перегляду.

Актуальні теми: Будьте в курсі останніх трендів.

Корисні матеріали: Все, щоб зробити ваші уроки цікавими.

Сертифікати: Підтвердження ваших нових навичок.


Як отримати сертифікат? Це дуже просто!

  • Оплатіть сертифікаційний внесок (200 грн).
  • Заповніть форму - https://bit.ly/3LMRlyr  для отримання матеріалів вебінара та надішліть квитанцію про оплату
  • Перегляньте матеріали та пройдіть тест. 

🏆Не відкладайте своє професійне зростання!


➡️Сайт АЦР, розділ «Відкриті вебінари» - https://bit.ly/4frCRl0

#АкадеміяЦифровогоРозвитку #АЦР Відкриті Вебінари

Відкриті дистанційні курси Академії цифрового розвитку


 Шановні освітяни! 🌞 Літо – час відпочинку та нових вражень! 📚 Але й час, коли ми збираємося з силами для нового навчального року. Академія цифрового розвитку готова допомогти вам у цьому! 

🚀Запрошуємо вас долучитися до відкритих дистанційних курсів. 🔥Це чудова можливість поєднати відпочинок з професійним розвитком. 


Чому варто обрати саме наші відкриті курси?

Гнучкий графік: Навчайтеся у будь-який зручний для вас час. 

💻Сучасні інструменти: Ви відразу зможете застосувати нові знання на практиці.

👩‍🎓Досвідчені тренери: Наші експерти завжди готові вас підтримати.


Як почати?

🔗Оберіть курс на сторінці сайту АЦР «Відкриті курси».

➡️Перейдіть на сайт відкритого курсу, який ви обрали (для цього натисніть на зображення біля назви курсу).

💳Здійсніть оплату.

📝Заповніть реєстраційну форму на сайті відкритого курсу: натисніть кнопку «Приєднатися до курсу»/«Зареєструватися». 


Не відкладайте своє професійне зростання на потім! Розпочніть вже сьогодні! 🌟

Сайт Академії цифрового розвитку.

#АкадеміяЦифровогоРозвитку