пʼятниця, 29 березня 2024 р.

Вебінар «Цифрові інструменти з використанням ШІ на допомогу науковцям - ч. I: Research Rabbit, Semantic Scholar, Connected Papers»


Ми поговоримо про те, яким чином сучасні інструменти на основі ШІ сприяють науковій комунікації, зокрема полегшують життя при пошуці споріднених публікацій, коли ми досліджуємо певну тематику.

Вебінар буде цікавий науковцям, які хочуть навчитися аналізувати наукові публікації в межах своєї галузі; аспірантам, які хочуть окреслити перспективні теми для своїх досліджень; бібліотекарям, які хочуть бути в курсі останніх тенденцій в роботі з науковими публікаціями; студентам старших курсів, які проводять дослідницькі проєкти.

Зареєструйтеся уже сьогодні та не пропустіть можливість дізнатися більше про принципи роботи з Research Rabbit, Semantic Scholar, Connected Papers! Долучайтеся до нашої зустрічі 12 квітня 2024 р. о 10:30.

Не переймайтесь, що не змогли відвідати цю онлайн подію — переглянувши запис кожен зможе отримати сертифікат на 2 академічні години про успішне навчання, склавши підсумковий тест на сайті події, та виконавши умови отримання сертифіката.

Участь у майстер-класі без отримання сертифіката — безоплатна за умови попередньої реєстрації.

Участь у майстер-класі з отриманням сертифіката - 200 грн

Більше інформації на сайті події: https://sites.google.com/view/aiforscholars

На Вас чекає тренер Академії цифрового розвитку Світлана Чуканова.

Немає коментарів:

Дописати коментар