вівторок, 12 березня 2024 р.

Дистанційний курс “Цифрові інструменти для сучасного уроку хімії”

Ви вчитель / вчителька хімії?
А чи всі ваші учні люблять цю магічну науку та відчувають себе чарівниками, як відчували себе на перших уроках у сьомому класі? Чи не втратили вони інтересу до вивчення предмета через неповне розуміння складних понять, термінів, хімічних реакцій, явищ тощо?

Чи легко вам було під час дистанційного навчання пояснювати новий навчальний матеріал, налагоджувати зворотний зв'язок з учнями?

Якщо ви зіткнулися з такими проблемами, тоді запрошуємо на дистанційний курс “Цифрові інструменти для сучасного уроку хімії” з 28 березня по 05 квітня 2024 року.

Після завершення курсу ви зможете:
  • використовувати інтерактивні симуляції, які значно спрощують розуміння учнями навчального матеріалу;
  • створювати моделі молекул у форматах 2-D та 3-D онлайн;
  • виконувати віртуальні хімічні досліди та розв'язувати експериментальні завдання у віртуальній хімічній лабораторії;
  • створювати інтерактивні дидактичні матеріали;
  • наповнювати структуру персонального блогу-портфоліо, освітнього вебсайту візуальним предметним контентом.
За підсумками учасники отримають сертифікат про успішне завершення навчання за програмою "Цифрові інструменти для сучасного уроку хімії” в кількості 15 годин.

Вартість навчання: 750 грн.


Унікальний формат курсу побудований на живому спілкуванні з тренеркою Академії цифрового розвитку Інною Казанцевою, компетенції якої підтверджені сертифікацією Google for Education, учителькою хімії та біології Криворізького ліцею № 81. Наша тренерка протягом навчання буде консультувати, допомагати, супроводжувати, щоб створити для вас ситуацію успіху й забезпечити комфортні умови навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар