середа, 3 липня 2024 р.

Вебінар «Цифрові інструменти з використанням ШІ на допомогу науковцям -ч. IV: Scholarcy, Citation Gecko, Open Knowledge Maps»


 📢Академія цифрового розвитку, тренер Світлана Чуканова,  запрошує до участі у вебінарі «Цифрові інструменти з використанням ШІ на допомогу науковцям -ч. IV: Scholarcy, Citation Gecko, Open Knowledge Maps».

Ми поговоримо про те яким чином сучасні інструменти на основі ШІ сприяють науковій комунікації, зокрема полегшують життя при опрацюванні наукових публікацій, коли ми починаємо знайомитись з новою для нас темою. 

🔷Вебінар буде цікавий науковцям, які хочуть навчитися аналізувати наукові публікації в межах своєї галузі; аспірантам, які хочуть окреслити перспективні теми для своїх досліджень; бібліотекарям, які хочуть бути в курсі останніх тенденцій в роботі з науковими публікаціями; студентам старших курсів, які проводять дослідницькі проєкти.

⏰Долучайтеся до нашої зустрічі 10 липня о 10:00 Не переймайтесь, якщо не зможете відвідати цю онлайн подію — переглянувши запис кожен зможе отримати сертифікат на 2 академічні години про успішне навчання, склавши підсумковий тест на сайті події  та виконавши умови отримання сертифіката. 🎓Участь без отримання сертифіката — безоплатна за умови попередньої реєстрації .

Участь з отриманням сертифіката - 200 грн.

↪️Зареєструйтеся уже сьогодні й не пропустіть можливість дізнатися більше про принципи роботи з Scholarcy, Citation Gecko, Open Knowledge Maps!

Немає коментарів:

Дописати коментар