понеділок, 5 червня 2023 р.

Запрошуємо на навчання в авторському дистанційному навчальному курсі "Створюємо роздатковий дидактичний матеріал" (30 годин)

Академія цифрового розвитку оголошує про початок реєстрації для навчання за дистанційним курсом “Створюємо роздатковий дидактичний матеріал” з 05 до 20 червня 2023 року.

Зробити навчання наочним — це не тільки створити зорові образи, а й включити дитину безпосередньо в практичну діяльність.


Використання наочності у навчанні необхідне. Проте педагог має пам’ятати, що наочність — не самоціль, а засіб навчання. Невдало дібрані наочні матеріали відвертають увагу дітей, заважають засвоєнню знань. Правильно дібрана наочність підвищує ефективність навчання, викликає живий інтерес у дітей, полегшує засвоєння та усвідомлення матеріалу.

У своїй діяльності вчитель має бути готовий до розробки власних дидактичних матеріалів, навчити учнів сприймати ІКТ та допомагати у створенні нових власних дидактичних матеріалів.

Під час навчання ви зможете:
  • удосконалити навички роботи зі створення сучасного уроку з використанням роздаткового дидактичного матеріалу для організації очного, змішаного, дистанційного навчання;
  • навчитися створювати завдання для організації очного навчання з використанням друкованого дидактичного матеріалу за допомогою інструментів Canva, Microsoft Word, WordWall; завдання для організації змішаного та дистанційного навчання засобами Livworksheet, Wizerme, LearningApps; власні шаблони для організації різних видів діяльності засобами сервісу Canva; розробляти матеріали для створення лепбуків засобами Microsoft Word.

За підсумками учасники отримають сертифікат про успішне завершення навчання за програмою "Створюємо роздатковий дидактичний матеріал" в кількості 30 годин.

Вартість навчання - 600 грн.
Інформаційний лист: https://bit.ly/45qI5bM
Зареєструватися: https://forms.gle/2EW3drPKKW2TLy6W6
Програма курсу: https://bit.ly/3s0DJpU

Унікальний формат курсу побудований на живому спілкуванні з тренером Академії цифрового розвитку Ольгою Богдановою, компетенції якої підтверджені сертифікацією Google for Education. Наш тренер протягом навчання буде консультувати, допомагати, супроводжувати, щоб створити для вас ситуацію успіху й забезпечити комфортні умови навчання!

Немає коментарів:

Дописати коментар