четвер, 5 вересня 2024 р.

Вебінар «Чи можливе написання наукових текстів за допомогою ШІ: огляд Unriddle, Jenni AI»

Запрошуємо до участі у вебінарі «Чи можливе написання наукових текстів за допомогою ШІ: огляд Unriddle, Jenni AI», тренер Світлана Чуканова.

Ви коли-небудь мріяли про те, як технології можуть спростити процес написання наукових текстів? Хочете дізнатися, чи справді штучний інтелект може допомогти вам у створенні якісних наукових матеріалів? Тоді приєднуйтесь до нашого вебінара.  На цьому заході ми розглянемо технології, які відкривають нові горизонти у світі наукових досліджень! Ви дізнаєтеся про Unriddle та Jenni AI - два потужні інструменти, які можуть стати вашими вірними помічниками у написанні, редагуванні та структуризації наукових текстів.

Що вас чекає на вебінарі?

Дослідимо, як Unriddle та Jenni AI працюють, які алгоритми використовують для генерації текстів і чому вони вже завоювали серця багатьох дослідників та студентів. 

Отримаєте практичні рекомендації щодо використання цих інструментів для написання статей, рецензій та дипломних робіт. Дізнайтеся, як максимально ефективно інтегрувати ШІ у свій робочий процес!


Вебінар буде цікавий науковцям, які хочуть навчитися створювати публікації з інструментами ШІ в межах своєї галузі; аспірантам, які хочуть окреслити перспективні теми для своїх досліджень; бібліотекарям, які хочуть бути в курсі останніх тенденцій в роботі з науковими публікаціями; студентам старших курсів, які проводять дослідницькі проєкти.

Долучайтеся до нашої зустрічі 10 вересня  2024 р. о 10:00. Не переймайтесь, якщо не зможете відвідати цю онлайн подію — переглянувши запис кожен зможе отримати сертифікат на 2 академічні години про успішне навчання, склавши підсумковий тест на сайті події та виконавши умови отримання сертифіката. Участь без отримання сертифіката —  безоплатна за умови попередньої реєстрації https://forms.gle/9Zh5n2nwHfr5PrpF8

Участь з отриманням сертифіката - 200 грн.

Сайт події  - https://bit.ly/4ecFx4E


Трансляція відбудеться за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=RHXJcoSNZBs

 

Чекаємо на вас!