вівторок, 30 квітня 2024 р.

Вебінар «Цифрові інструменти з використанням ШІ на допомогу науковцям -ч. II: Consensus AI, Elicit»

Вітаємо у світі цифрових можливостей!
📢Академія цифрового розвитку запрошує на вебінар тренера Світлани Чуканової «Цифрові інструменти з використанням ШІ на допомогу науковцям - ч. II: Consensus AI, Elicit». Дізнайтеся, як ШІ може стати вашим надійним помічником у наукових дослідженнях, полегшуючи пошук та аналіз споріднених публікацій.
✍️Вебінар буде цікавим:
  • Науковцям, що прагнуть ефективно аналізувати фахові публікації.
  • Аспірантам, зацікавлених у визначенні перспективних дослідницьких напрямків.
  • Бібліотекарям, які хочуть бути в курсі останніх тенденцій в роботі з науковими публікаціями.
  • Студентам старших курсів, які проводять дослідницькі проєкти.

➡️Реєструйтеся та приєднуйтеся 13 травня 2024 року о 10.30, щоб отримати практичні навички роботи з інноваційними ШІ-інструментами.

Не переймайтеся, якщо не зможете бути з нами онлайн — перегляньте запис та пройдіть тест для отримання сертифіката про успішне навчання.✅ Участь безкоштовна, а з сертифікатом — лише 200 грн. ✅Деталі на сайті події.

З нетерпінням чекаємо на вашу участь!

четвер, 25 квітня 2024 р.

Відеоінструкція «Gemini for teachers»


 🎓 Тренер Академії цифрового розвитку Сергій Пойда підготував відеоінструкцію 🎬 «Gemini for teachers», яка відкриває нові можливості для педагогів-організаторів. 🌟 Відео навчить вас створювати запити до нейромережі Gemini, що допоможе в організації театралізованих заходів та написанні мотиваційних оголошень про події. 🎭

🤖 У відео також йдеться про етику взаємодії з нейромережами, що є важливим та відповідальним у використанні цих технологій.

👉 Підписуйтеся на YouTube канал Сергія Пойди, щоб отримати більше інформації та ресурсів про нейромережі та їх застосування у сфері освіти! 📚


середа, 24 квітня 2024 р.

Тренінг «Chromebook для навчання»


 🚀 Нещодавно в Чернігові відбувся продуктивний тренінг у «Вулику»🐝, присвячений темі «Chromebook для навчання»🎓.

🎁За підсумками заходу учасники отримали цифровий подарунок 🎉, яким ми радо ділимося зі спільнотою АЦР - це ексклюзивний доступ до списку відтворення від Антоніни Букач, сертифікованої тренерки Google for Education, директорки АЦР,  «Chromebook в освітній діяльності» та корисні матеріали на сайті, які розкривають потенціал Chromebook у навчальному процесі 💻.

Не пропустіть шанс розширити свої знання та зануритися у світ цифрової освіти! 📚


вівторок, 23 квітня 2024 р.

Можливості ChatGPT для педагогічної діяльності


 

🔷Нейромережі відкривають нові горизонти в освітній сфері, і ми раді запропонувати вам можливість освоїти чат GPT для розробки інтерактивних занять. 

Сергій Пойда, тренер Академії цифрового розвитку, підготував 🎥 відеоінструкцію, яка допоможе вам навчитися формувати ефективні запити до нейромережі. 

📢Запрошуємо вас переглянути це відео - «ChatGPT for teachers» https://bit.ly/4b3W3lO , щоб разом із тренером створити запит для ChatGPT, який зробить ваш урок сучасним та інтерактивним.

➡️Відеоінструкція «ChatGPT for teachers» доступна на YoyTube  каналі Сергія Пойди


субота, 20 квітня 2024 р.

Чернігів.Вулик. 17 квітня

🔔 17 квітня, в день важких випробувань для Чернігова, освітянський «Вулик» став місцем знань та розвитку, де сертифікований тренер Антоніна Букач провела два надзвичайно корисні тренінги.
🔷Учасники мали можливість дізнатися про оптимізацію освітнього процесу за допомогою Chromebook та інтерактивних уроків з Google Інструментами.
📲Педагоги навчалися ефективно використовувати цифрові інструменти, дізналися як “звільнити руки” та бути мобільними під час уроку.

✅Google Keep відкрився як зручний конструктор уроків, а інструмент «Перо» став ключем до інтерактивності та креативності.

✍️Завершуючи тренінг, кожен отримав не лише сертифікат, а й віртуальний подарунок з інструкціями та навчальними відео для самостійного створення освітнього простору.


Отримані знання та навички стануть надійною опорою для вчителів у ці складні часи.

У подарунок списки відтворення з навчальними відео:

субота, 6 квітня 2024 р.

Список відтворення

🔔На
квітневих тренінгах у Чернігівському “Вулику”, директорка Академії цифрового розвитку, сертифікований тренер Google Антоніна Букач, запрошує до тренінгів з використання цифрових інструментів Google для навчання.

✅У межах нового тренінгу вона підготувала для освітянської спільноти серію відеоінструкцій щодо використання цифрових інструментів.

🔷Запрошуємо до перегляду відео зі списку відтворення «Цифрові інструменти Google для організації навчання». 🎥Список опубліковано на YouTube-каналі Антоніни Букач.

Долучайтеся!
↪️Детальніше про тренінг можна дізнатися за посиланням: https://t.me/eduhive_for_teachers_che/152

середа, 3 квітня 2024 р.

АЦР для освітян

Впродовж березня директорка академії цифрового розвитку, сертифікований тренер Google Антоніна Букач проводила офлайн та онлайн-заняття в освітньому центрі «Вулик» для педагогів Чернігівщини. Освітяни опановували програму довготривалого курсу «Google інструменти для навчання» та короткого тренінгу “Chromebook для навчання”.

Цифровий центр «Вулик» від SavED діє за підтримки Google for Education та Міністерство освіти і науки України.